Bel ons
Menu Sluit

Huisvestingsonderzoek

Amstelland Zorg overlegt regelmatig met de gemeente Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer over de huisvesting van huisartsen (en andere eerstelijns zorgverleners). Het is van maatschappelijk belang dat er genoeg huisartsen zijn en dat er een goed vestigingsklimaat is voor nieuwe huisartsen. Ook dit punt werd weer helder op de HCA heidag van 1 februari j.l. Vanuit de regio willen we zoveel mogelijk in beweging krijgen om dit voor elkaar te krijgen.

Om goed inzicht te krijgen van de huidige capaciteit en de toekomstige behoefte naar huisvesting hebben we jullie hulp nodig. In onderstaande vragenlijst vragen wij naar verschillende informatie die ons een regionaal beeld geven van de ontwikkelingen en behoeftes, zodat wij onze activiteiten daarop in kunnen zetten. 

De informatie die jullie met ons delen, zullen binnen Amstelland Zorg verwerkt worden. We zullen alleen cijfers delen van groepen of gemeentes (hoog over) met de gemeente, zorgverzekeraar en andere partners. De informatie wordt ook gebruikt voor het maken van ons strategisch regionaal personeelsplan. Dit laatste gebruiken we om de regionale activiteiten op HR-gebied goed vorm te geven.

Het invullen van onderstaande vragenlijst kost ongeveer 5 minuten. De vragen zijn te beantwoorden per centrum of per praktijk. Neem in beide gevallen wel alle vierkante meter van alle spreekkamers mee, ook als deze nu leeg staan.

Huidige situatie

Inclusief algemene ruimtes.
Bijvoorbeeld voor een POH spreekuur.

Toekomstplannen


Contact