Bel ons
Menu Sluit

Stoppen met roken Basis 3-daagse

Deze 3-daagse basistraining tot Stoppen met Roken Coach is de door KABIZ gecertificeerde training om je als SMR-coach te registreren.

Docent: Simone Königs

Manier van werken:
In deze 3 dagen wordt kennis afgewisseld met oefeningen en filmpjes, dynamisch en interactief. Ik werk als docent/ trainer graag vraaggericht. Wat wil zeggen dat ik me naast de nodige kennis ook richt op wat er voor jou als deelnemer en/of de organisatie nodig is. De voorbereidingsopdracht geeft mij daar extra inzicht in, maar ook jouw vragen tijdens de opleiding. Ik streef ernaar zo interactief en effectief mogelijk te werken dus ook als je vragen hebt tijdens de opleiding of tussen de opleidingsdagen hoor ik ze graag.

Na het succesvol afronden van de opleiding schrijf je jezelf in en kunnen je cliënten gehele of gedeeltelijke vergoeding bij de zorgverzekering aanvragen. Dit is afhankelijk van de zorgverzekering en verandert ieder jaar weer. Info over hoe je je moet registreren vind je op de website van KABIZ. Momentumtraining.nl verzorgen de accreditatie en vermelden wanneer jij de opleiding hebt gevolgd en met goed gevolg hebt afgerond.

—–
Op de nascholingen van de Amstelland Zorg Academie zijn Algemene Voorwaarden van toepassing

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact